Symposium om den nye madkulturbranche

Onsdag den 29. februar 2012 inviterer Zonen for madkultur til symposium om den nye madkulturbranche. Ud af 150 pladser er 20 afsat til deltagere i netværket mad+medier.  Tilmeld dig via kommentarfeltet herunder (se reglerne for tilmelding her) .

Det farvestrålende madfoto er et pr-billede fra Zonen for madkultur (se flere i medierummet

Velkommen til den nye madkulturbranche

Et helt nyt erhverv er godt i gang med at etablere sig i Danmark. På tværs af gamle brancheskel arbejder landbrug, kulturinstitutioner, turistorganisationer, fødevareindustrien, restaurationsbranchen og den offentlige bespisning målrettet med at skabe vækst gennem måltidsoplevelser og genopdagelsen af det gode danske værtskab. 29. februar 2012 mødes denne nye madkulturbranches repræsentanter for første gang til et stort symposium hos Zonen for madkultur i København.

Den nye madkulturhvafforenfisk?
Den kursiverede tekst ovenfor er de første linjer af en pressemeddelelse om symposiet om den nye madkulturbranche. Resten kan du læse, hvis du lægger vejen omkring medierummet. Og hvis du ikke føler dig helt stensikker på, hvad den der madkulturbranche er for en størrelse, skal du ikke fortvivle. Formålet med arrangementet er netop at diskutere, hvad der definerer den nye branche, dens arbejde, resultater, potentiale og aktører.

Læs den officielle invitation på Zonen for madkulturs hjemmeside.

Kommunikationens rolle
Zonen for madkultur har afsat 20 pladser til deltagere i netværket mad+medier, som ifølge det foreløbige program kan opleve, at “Symposiet også sætter fokus på kommunikationens rolle i skabelsen af den nye branche.”  Det kommer ikke mindst til at foregå i forbindelse med den præsentation og efterfølgende workshop, som your very own netværkskonduktører, Marie og Rasmus, afvikler på dagen.

20 pladser til mad+medier
Er du interesseret i en lun plads i en af Zonens berømte sækkestole, bedes du notere det i en kommentar herunder. De 20 første kommentatorer med en aktiv profil på mad+medier får en billet til symposiet, som foregår den 29. februar kl. 9.00 til 17.00 hos Zonen for madkultur, Refshalevej 163A, 1432 København K.

NB. Vi har fået penge af Zonen for madkultur
Redaktionen bag nærværende indlæg har ladet sig forføre af andet end symposiets saftige tematik. Vi har i længere tid haft dialog med Zonen for madkultur om, hvordan vi bedst kunne gavne hinandens sager, og med arrangementet den 29. februar bød sig en rigtigt god lejlighed til at udveksle ydelser og produkter. Herunder et pengebeløb til afregning af timer brugt på at assistere Zonen i diverse pr og markedsføring af symposiet. At du bare ved det.

53 kommentarer

  1. Nina Parna siger:

    Jeg ønsker at tilmelde mig dette møde. Spændende og aktuelt arrangement.
    De bedste hilsner,
    Nina

  2. Emil Skov siger:

    Jeg vil også rigtig gerne en sen nattetime tilmelde mig. Jeg har samtidig læst inde på mad+medier, men kunne godt tænke mig en helt konkret melding på om det er aktive workshops for de 20 eller om vi er “observatører”?

  3. Nina Parna siger:

    Enorm spændende og aktuelt. Jeg vil rigtig gerne tilmeldes og beriges med noget der lyder som en lærerig søndag.
    De bedste hilsner
    Nina

  4. Det bliver spændende. Tilmelding hermed afgivet, ses.

  5. Ja tak, jeg vil også gerne med. :-)

  6. Jeg vil meget gerne deltage.

  7. Maj Hansen siger:

    Ja tak! Meget interessant oplæg.

  8. Jeg glæder mig! – og vil derfor også gerne tilmeldes :)

  9. Kim Muhlhahn siger:

    Jeg vil gerne med, det lyder ekstremt spændende :-)
    hilsen Kim

  10. Jeg vil også meget gerne tilmeldes arrangementet.

  11. Spændende emne! Jeg vil meget gerne tilmeldes symposiet!

  12. Heidi siger:

    Jeg vil også meget gerne deltagere. Lyder rigtig spændende!

  13. Sofie Friberg siger:

    Jeg vil også meget gerne deltage! – Glæder mig!

  14. Ellen M siger:

    Lyder meget interessant. Glæder mig og vil derfor utrolig gerne tilmeldes !

  15. Mira Arkin siger:

    Jeg vil også gerne deltage, men kan først fra kl 10, hvis det er ok.

  16. Ivan K siger:

    Er der flere, så tager jeg gerne én…

  17. Det lyder da meget interessant – det vil jeg gerne med til …

  18. Ja tak, jeg vil også gerne med. Det lyder rigtig spændende!

  19. Jeg vil også gerne deltage, hvis der stadig er billetter :-)

  20. Susanne Leegaard siger:

    WOW – er der også en plads til mig!

  21. trine siger:

    er der flere så hopper jeg også på – lyder spændende

  22. nethe plenge siger:

    Også mig! Er der plads? Jeg troede,, jeg havde meldt til ;0& kh nethe

  23. Åh for filan hvor vil jeg gerne med! Er der flere pladser? Gerne to – Jon vil nemlig også gerne med.

  24. Helle siger:

    Hvis der er flere pladser, er jeg også vældig interesseret.

  25. Malene Mosbæk siger:

    Æv, jeg kom for sent!

  26. jeg tror også jeg er lidt for sent ude….meeeen hvis der skulle blive en plads ledig, så springer jeg gerne til;-)

  27. Bat-El Menadeva siger:

    kan man stadig nå at komme med?

  28. Vita Stensgård siger:

    Hej
    Det lyder spændende . Jeg vil også meget gerne med… er der stadig pladser?
    Mange hilsner
    Vita

  29. Hvis det skulle vise sig, at der er flere pladser, vil jeg også gerne deltage.

  30. Kære alle
    -
    Efter vores møde med Zonen for madkultur i går er vi glade for at kunne meddele, at alle på nedenstående liste har fået en plads til Symposium om den nye madkulturbranche. I bliver skrevet i døren (ingen billet) og bedes melde afbud direkte til info@mmmzonen.dk, hvis det skulle blive nødvendigt.
    -
    Hvis du skulle få lyst til at formulere et par linjer om oplevelsen af symposiet og/eller tanker om den nye madkulturbranche efter arrangementet, lægger mad+medier gerne spalter til dine kragetæer. Skriv til rh@madmedier.dk, hvis du er interesseret.
    -
    Deltagere med plads til symposiet er:
    1. Nina Parna
    2. Kristina V. Pedersen
    3. Sofie Davidsen-Bille
    4. Jacob Damgaard
    5. Maj Hansen
    6. Mia Christensen
    7. Kim Mulhahn
    8. Mette Feenstra
    9. Sara Emilie Johansen
    10. Heidi Sanda Reka Johansen
    11. Sofie Friberg
    12. Ellen Martini
    13. Mira Arkin
    14. Ivan K
    15. Mogens Bisgaard
    16. Malou Rotvel Pagh
    17. Susanne Leegaard
    18. Trine Hylleberg
    19. Nethe Plenge
    20. Nanna Weinholt Sardoff
    21. Jon Frederik Høyrup
    22. Anne Grarup
    23. Bat-El Menadeva
    24. Nadia Olive Schnack
    25. Marie Sainabou Jeng
    26. Malene Mosbæk
    27. Rasmus Holmgård
    28. Conny-Louise Pedersen
    29. Rasmus Palsgård
    30. Dorte Chakravaty

  31. Malene Mosbæk siger:

    Fantastisk! Stort af Madzonen, dejligt for alle os.

  32. Helt enig med Malene. Glæder mig!

  33. Jeg vil gerne på venteliste, hvis nogen melder fra!

  34. Anna Olesen siger:

    Jeg vil også rigtig gerne på venteliste, hvis der nu skulle blive en plads!

  35. Hvis der kommer flere afbud er jeg parat. Hej FruGrøn fra Sorø

  36. Hej allesammen.

    Til jer, der allerede har fået en plads til Symposium om den nye madkulturbranche: Husk det er på onsdag, og fortæl os hurtigst muligt, hvis du er blevet forhindret i at deltage.

    Til alle andre, der gerne vil på en venteliste: Skriv dig op her, og du vil få svar her på siden, hvis der bliver ledige pladser. Det ved vi i starten af næste uge.

  37. Jeg vil meget gerne på venteliste, med forhåbning om at komme med til symposiet! :)
    Mvh. Mette

  38. Det Lyseblå Køkken siger:

    Hej Rasmus

    Ked af at måtte melde afbud i sidste øjeblik. Håber I får et fantastisk symposium.

    Mange hilsner
    Maj

  39. Det Lyseblå Køkken siger:

    Hej Rasmus

    Det var jeg ikke klar over men det er hermed gjort.

    Mange hilsner
    Maj

  40. Hvordan ser en kommentar ud nu?

    Kan jeg lave dobbelt linjeskift?

Trackbacks for this post

  1. Workshop om madkommunikation | mad+medier - viden, netværk, inspiration

Kommentér indlægget

Din kommentar indsættes når den er godkendt af sitets administrator.
 

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline