Verdenshistoriens første danske vinbar | mad+medier - viden, netværk, inspiration
Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 213 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 213 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 216 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 216

Verdenshistoriens første danske vinbar

Konferencemiddagen lørdag den 17. skal skylles ned med 16 udvalgte vine. Fra Danmark! Glæd dig til verdenshistoriens første 100 % danske vinbar.

Dansk vin er i eksplosiv kvalitetsudvikling i disse år. Hvor det for bare 3-4 år siden krævede et vist mål af nationalromantik og venlig overbærenhed at nyde frugten af de danske vinmageres anstrengelser, er der i dag helt andre boller på den vinøse grundsuppe.

Senest er de gode takter blevet manifesteret i etableringen af interesseorganisationen Danske Vingaarde, hvis formål er at styrke bevidstheden om dansk vin hos forbrugerne. Selvom der er 1200 medlemmer af Foreningen af Danske Vinavlere, er det kun 60, som har tilladelse til at sælge den vin, de producerer. 40 af erhvervsavlerne er i dag organiseret i Danske Vingaarde.

Organisationen var ikke sen til at godkende mad+mediers forslag om at udsætte konferencedeltagerne lørdag den 17. september for, hvad der sandsynligvis er verdenshistoriens første og i hvert fald største 100 % danske vinbar. 16 udvalgte vine, bobler, hvidt, rødt og sødt, skal ledsage aftenens serveringer af fasanbryster, næsetilhalegris, danske specialoste og masser af lækre grøntsager fra vores dygtigste avlere (se hele menuen her).

Vi serverer

– Bobler: Nyholmgaard Vin Festivo Brut – vinder af Dansk Vinshow 2011

– Bobler: Vinhuset Gabriel Cuvée 120

– Bobler: Hjelm Vingård Mousserende

– Hvidvin: Nyholmgaard Vin Brillante 2010

– Hvidvin: Degnemosegaard Vinlaug Vinbondens hvide cuvée 2009

– Hvidvin: Årø Vingård Madeleine Angevine 2010

– Rødvin: Vester Ulslev Vingård Blue Label 2009

– Rødvin: Dansk Vincenter Nordlund 2006

– Rødvin: Kelleris Vingård Utopia 2008

– Rødvin: Dyrehøj Vingård Monarch 2010

– Rødvin: Dyrehøj Vingård Regent 2010

– Rødvin: Vinperlen Bjarnannet 2008

– Rødvin: Hjelm Vingård Rondo Fad 2009

– Sød: Skærsøgaard Æbleau

– Sød: Dyrehøj Vingård Kirsebærlikør

– Sød: Frederiksdal Dansk Kirsebærvin 2009 (basisvinen)

Husk, at vi får den helt store smagetur rundt om Sydhavsøernes suverænt bedste kirsebærvin søndag kl. 12.30 i Sakskøbing. Gem dine spørgsmål til vinmagerne, slå hjernen fra, og lad lørdag aften stå på god gammeldags, primal drikkeglæde. På dansk.

Trackbacks for this post

  1. Mad+medier 2011 konferencen og er madbloggeren død?
  2. Mad+medier 2011 - KK tog til Mad+Medier 2011 med andre madbloggere
  3. Mad+medier 2011 - KK tog til Mad+Medier 2011 med andre madbloggere » Kokkekniven «

Kommentér indlægget

Din kommentar indsættes når den er godkendt af sitets administrator.
 

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline