Lørdagsprogrammet klart | mad+medier - viden, netværk, inspiration
Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 213 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 213 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 216 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 216

Lørdagsprogrammet klart

Så faldt de sidste detaljer for konferencens lørdagsprogram langt om længe på plads, og vi er henrykte over at kunne præsentere en funklende perlerække af oplægsholdere med tonsvis på hjerte og velvalgte af ord at øse af.

Fra programstart kl. 10.00, og til vi går til bords kl. 19, skal vi boltre os i vid, vås og originale vinkler fra 15 oplagte talere, indtage en toplækker ærkegrøn frokost, besøge udstillerne på markedspladsen, slubre kaffe fra Indien, smage sjældne grøntsager, dampe fisk, stege vildt, underholdes af en laber swingduo, søbe saftig dansk boblevin, lytte, diskutere, undres, lære, møde, mingle og i det hele taget springe ud på dybt vand i en rullende tsunami af gastrokommunikativ oplevelse. Hvis du ikke allerede glæder dig, kan du trygt begynde nu.

Til stimulans af smagsløg og blodsukker er der skruet et par svinelækre menuer sammen – den ene dog uden svin. Vi samler op på dagens mangfoldighed af kongeværdige (m/k) serveringer i et senere indlæg. Hold dig velstemt.

Og se i øvrigt hele dagens program lige her.

 

Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/madmedier/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-filters.php on line 111 and defined in /home/madmedier/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1222

4 kommentarer

  1. Anders Damm siger:

    For satan det ser godt ud (programmet that is)!

    Good job!

    Vi glæder os:)

  2. Det ser fantastisk ud! jeg glæder mig vildt meget!

Kommentér indlægget

Din kommentar indsættes når den er godkendt af sitets administrator.
 

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline