Frokost i det grønne ifølge Rasmus Kofoed | mad+medier - viden, netværk, inspiration
Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 213 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 213 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 216 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 216

Frokost i det grønne ifølge Rasmus Kofoed

Frokost i det grønne ifølge Rasmus Kofoed (udført af Frugtformidlingens kokke)

“Det er ikke bare sundt, men grøntsager er jo fantastisk lækre og meget nuancerede i smagen – og så bliver man mæt på en behageligt let måde.”

Mad+medier bad Rasmus Kofoed fra restauranten Geranium komme med et oplæg til, hvad man kunne servere som en 100 % kød-, fiske- og skaldyrsfri frokostmenu, og stadig give dig en kulinarisk oplevelse. Altid en udfordring i et stort og kræsent selskab, og den blev ikke mindre af vores krav om, at retterne skulle kunne serveres i en madkasse af pap.

Rasmus Kofoed er meget enig i vigtigheden af at sende et budskab om, at man sagtens kan sammensætte et måltid – og en hel menu – uden kød og fisk:

”Mine egne frokoster består stort set altid kun af grøntsager. Vi danskere spiser alt for meget kød, og den der historie med, at man ikke kan leve kun af grøntsager, er noget værre vrøvl. Selvfølgelig kan man det! Det er ikke bare sundt, men grøntsager er jo fantastisk lækre og meget nuancerede i smagen – og så bliver man mæt på en behageligt let måde.”

Rasmus Kofoed har sammensat følgende konferencefrokost, og overladt produktionen i Frugtformidlingens kyndige hænder (kokkene Inger Kjærgaard Jespersen og Simon Aagaard Philipsen):

– Minimajs, popcorn og flødeost af ged
– Grøntsagsfladbrød med urtesmør
– Rustik salat af rødder, æble, mayo og friske hasselnødder
– Jordskoksuppe med hasselnøddeolie
– Hvid chokoladecreme med friske urter, blommer og rødbede

Hertil serveres en let riesling fra Alsace.

Kommentér indlægget

Din kommentar indsættes når den er godkendt af sitets administrator.
 

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline