Søndagsudflugten | mad+medier - viden, netværk, inspiration
Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 213 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 213 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 216 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 216

Søndagsudflugten

Konferencen mad+medier 2011 slutter ikke, når den sidste boogie-woogie er trampet lørdag nat. Søndagsudflugten til Sydhavsøernes Frugtfestival fortsætter oplevelsesbombardementet for de 50 første, som tilmelder sig.

Vi mødes ved Hotel- og Restaurantskolen søndag morgen klokken lidt i 9. Bussen kører kl. 09.00! Medbring højt morgenhumør, en paraply (for alle tilfældes skyld), solidt fodtøj, og alle 18 vers til “Vi har en chauffør” friskt i hukommelsen.

Efter en velkomst og kort rundvisning ved Claus Meyer (link unødvendigt), kaster vi os ud i frugtfestivalens bølgende hav af mere end 50 udstillere fra nær (og et par stykker fra fjern).

Kl. 12.30 præsenterer Frederiksdal Gods sine (fortjent) velhypede kirsebærvine, hvorefter vi skal stifte bekendtskab med safterne fra Planteriet, som ifølge Karin Hvidtfeldt fra festivalens sekretariat er helt fantastiske! Vi får smag for sagn.

Efter en frokost med udvalgte lækkerier fra øerne, skal vi atter busse den en halv times tid for at komme til Knuthenlund Gods, hvor vi bliver modtaget af stedets faglige eksperter. Indehaverne Susanne og Jesper Hovmann-Simonsen er på ferie, men det skal ikke forhindre os i at se ethvert interessant hjørne af godsets besiddelser eller smage udvalgte godter fra produktionen af kød- og mælkeprodukter.

Vi forventer at være tilbage ved Hotel- og Restaurantskolen kl. 17.30. Dagprogrammet in brevi:

Søndag den 18. september 2011
09.00 Sydhavsøernes Frugtfestival – afgang med bus fra Hotel- og Restaurantskolen
10.45 Velkomst og rundvisning ved Claus Meyer
11.00 Fri leg og frugtfestival til folket
12.30 Smagning og præsentation af kirsebærvin fra Frederiksdal ved vinmager Morten Iwersen
13.00 Frokost med udvalgte sydhavsprodukter
14.00 Afgang til Knuthenlund – rundvisning og smagning
15.30 Afgang mod København
17.30 Ankomst til Valby

NB. Husk, at der kun er adgang til søndagsudflugten for dig, der har købt billet til lørdagens konferenceprogram.

Trackbacks for this post

  1. Billetsalget er i gang | mad+medier

Kommentér indlægget

Din kommentar indsættes når den er godkendt af sitets administrator.
 

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline