Fredagsbio på Custom House | mad+medier - viden, netværk, inspiration
Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 213 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 213 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 216 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 216

Fredagsbio på Custom House

Food For Thoughts, Verdens Bedste Kok, Mette Hvid, Henrik Boserup, Rasmus Dinesen, snacks og lækkerier fra restauranterne Bacino, Ebisu og Bar&Grill i Custom House, fredagsvin og netværkshygge. Deltag i mad+mediers fredagsbio den 16. september 2011.

Tid og sted: Fredag den 16. september 2011 i Custom House, Havnegade 44, København K

Vi varmer op til konferencens hoveddag lørdag med en lun og hyggelig filmaften i Custom House. Fra kl. 18 serverer husets tre restauranter stående smagsprøver på køkkenernes formåen udi japansk, italiensk og alt godt fra grillen, mens du får en hyggesnak med kollegerne imellem bidderne og hen over et glas vino eller tre.

Klokken 19 præsenterer og viser instruktørerne Mette Hvid og Henrik Boserup deres spritnye film Food For Thoughts om udfordringerne i formidlingen af fødevareforskning. Har du spørgsmål, skal du ikke holde dig tilbage.

Klokken 20.15 fortsætter vi fredagsbioen med Rasmus Dinesens film Verdens Bedste Kok om navnebroderen Rasmus Kofoeds strabadser og triumf ved kokkekonkurrencen Bocuse d’Or tidligere på året. Dinesen svarer på spørgsmål efter filmen. Billedet til plakaten oven for er taget af fotografen Jesper Blaesild.

Vi slutter en afslappet fredag af med husets bedste kaffe og et kræsent udvalg af chokolade fra dansk/engelske Chocolate and Love mellem 21.30 og 22. Og så er det ellers hjem og på hovedet i seng, så du kan være frisk til lørdag morgen!


Custom House er et af meget få steder i København, der oser af kosmopolitisk udsyn og international feinschmeckerstemning. Fra første skridt igennem cocktailbarens loungy lækkerhed er man hensat til den der skønne fornemmelse af James Bond-metropol-coolness og man kan næsten få den tanke, at man er noget ved musikken.

Den britiske designer Sir Terence Conran har tegnet stedet, der åbnede i 2006 i en sky af mediebevågenhed og gastronomisk stjernestøv. Siden har husets opgave ligget i at formidle budskabet om den usædvanlige komposition af tre restauranter under samme tag, suppleret med mødelokaler, festsal, cocktailbar og 50 meter terrasse bogstaveligt talt på kanten af Københavns kanal. Hvad er det, Custom House kan? Hvad kan det ikke?

Fredag den 16. får vi et frækt kig under skørterne på Custom House anno 2011, hvor der er masser af liv og helt nye kræfter fra gulv til loft. Læs mere om Custom House, og glæd dig til følgende snackerier:

Fra Bacino og køkkenchef Vincenzo Mastruzzo
riso salto & porcini indigo / ossobucco makrel all’italiana
Fra Ebisu og køkkenchef Isao Suzuki
lotuschips & kammuslingtartar  / crispy ebi / okse-tataki 
Fra Bar&Grill og køkkenchef Peer Emil
røget laks skånske tomater / foie gras & sherry
Vinmenu
Den danske vinhandler Philipson Wine har fundet fem vine til at matche menuen. De vil blive skænket af presseansvarlig Sara Jansen, der er klar med uddybende info om vinene, hvis noget falder særligt i din smag.
– 2010 Craggy Range Sauvignon Blanc Te Muna Road Martinborough                         

– 2008 Chablis Les Vénérables Vieilles Vignes La Chablisienne 

– 2009 Craggy Range Pinot Noir Te Muna Road Martinborough  

– 2008 Catena Malbec Mendoza 

– Burmester 10 Years old Tawny

Én kommentar

  1. Nethe Plenge siger:

    Jeg er interesseret i fredagsarrangementet – er der en pris? Tilmelding?
    Mvh n

Kommentér indlægget

Din kommentar indsættes når den er godkendt af sitets administrator.
 

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline